Saki-Hikari Turtle
Laboratóriumban ellenőrzött vizsgálat megerősíti a Saki-Hikari® TURTLE hatékony hatékonyságát a szag-szabályozásban. Az ammónia-szag akár 88% -kal is alacsonyabb a konkurens tápokhoz képest.
- Mondjon búcsút a zavaros víznek - az alapanyagok egyedülálló kombinációja, beleértve a gondosan kiválasztott gyógynövényeket is, jobb tápanyag-felhasználást kínál, s így kevesebb hulladékot termel és ritkábban rontja el a vizet.
- A Hikari-Germ ™ előnye - szabadalmaztatott probiotikumok aktívak maradnak a hulladékban, és fokozatosan lebomlanak.
- A táp, amelyt a teknősök imádni fognak - a kalciumtartalom támogatja a szabályos páncél kialakulását, a D3-vitamin pedig javítja a kalcium felhasználását. A víz teknősöknek szüksége van erre az egyedülálló, kiegyensúlyozott tápanyag-kombinációra, és akkor nincs szükség további etetésre. A teknősök imádják ezt az ízt!
-
Úszó haltáp
-
Probiotikum
Ideális
Mindenféle vízi teknős és néhány kétéltű részére.
Etetés
Adjon a teknősöknek naponta egyszer olyan mennyiségű tápot, amelyet percek alatt teljes mértékben el tudnak fogyasztani. Alacsonyabb vízhőmérsékleten kevesebb tápra van szükség. A Saki-Hikari teknős akkor a leghatékonyabb, ha szünet nélkül naponta szolgálják fel. A Hikari-germ a természetben előforduló mikrobiorganizmusok (probiotikumok), amelyek nem maradnak a belekben, és ezeket fokozatosan ki kell egészíteni a Saki-Hikari táplálékával. A Saki-Hikari állandó etetésével a táp előnyei maximálisak. Ügyeljen arra, hogy a teknősöket ne etesse túl.
Összetétel
Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.
Teljes fehérje | Teljes zsír | Teljes rost | Nedvesség | Hamu |
---|---|---|---|---|
Min. 30% | Min. 3% | Max. 1% | Max. 10% | Max. 12% |